Tommy Telandersson

Sedan 2007, när jag lämnade IT-branschen, har jag mer eller mindre på heltid jobbat med snickeri i olika former. Jag har tillverkat allt från möbler för inne- och ute-bruk till friggebodar, tillbyggnader och uteplatser.

På hösten 2007 började jag på en 3-årig utbildning på Möbelsnickarskolan i Upplands Väsby. I september 2011 var jag klar med min utbildning och hade färdigställt mitt gesällarbete, fått det besiktigat och godkänt och den 2 november, 2011 fick jag mitt gesällbrev i Stadshuset, Stockholm.

Före mitt drömjobb som möbelsnickare hade jag en lång karriär i IT-branschen. Jag började där redan 1969 och var därmed involverad under en stor del av uppbyggnaden av branschen i Sverige. Den mesta tiden arbetade jag på leverantörssidan och speciellt då i samband med nyetableringar för amerikanska företag i Sverige. Väldigt inspirerande och spännande, men också intensivt och krävande där jobb och privatliv ofta flöt ihop. Även om jag under flera år var i ledande befattningar hos leverantörer, så trivdes jag alltid bäst ute i verksamheten hos dessa leverantörers kunder. Känslan av att bygga något som hjälper verksamheten hos kunden är en mycket positiv drivkraft för mej.

Min stora passion ligger i att skapa och bygga nytt och kreativt söka lösningar på intressanta problem. En av mina starkaste sidor är min samarbetsförmåga och mitt fokus på slutmålet och resultatet av arbetet. Jag har alltid varit noga med att kunderna skall vara nöjda med resultatet av projekten och detta tar jag också med mej in i min nya verksamhet.

0 reaktioner på ”Tommy Telandersson

 1. YimLoPowe skriver:
  Din kommentar inväntar granskning. Detta är en förhandsvisning. Din kommentar blir synlig när den har godkänts.

  Насос скважинный ”Vodotok” БЦПЭ-Н-100-0,5-80м – Предназначение: Модели насосов серии БЦПЭ-Н предназначены для перекачивания только чистой воды из колодцев, резервуаров, скважин, для использования в гражданских и индустриальных областях, садоводстве поливе и т. д. Насосы моделей БЦПЭ-Н имеют рабочие колеса, корпус, крыльчатку, вал, корпус мотора, сетчатый фильтр, диффузор из нержавеющей стали марки AISI 304 SS. Комплектация: Насос в сборе – 1 шт. Руководство по эксплуатации – 1 шт. Гарантийный талон – 1 шт. Упаковка – 1 шт. *Производитель имеет право изменять вышеуказанную комплектацию.Насос скважинный ”Vodotok” БЦПЭ-Н-100-0,5-80м
  Насосы на выбор –
  как вытащить насос из скважины,
  глубинный насос для скважины 80 метров,
  цена насоса для скважины 20 метров,
  насос для скважины беламос,
  скважин насос 8.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *