Tommy Telandersson

Sedan 2007, när jag lämnade IT-branschen, har jag mer eller mindre på heltid jobbat med snickeri i olika former. Jag har tillverkat allt från möbler för inne- och ute-bruk till friggebodar, tillbyggnader och uteplatser.

På hösten 2007 började jag på en 3-årig utbildning på Möbelsnickarskolan i Upplands Väsby. I september 2011 var jag klar med min utbildning och hade färdigställt mitt gesällarbete, fått det besiktigat och godkänt och den 2 november, 2011 fick jag mitt gesällbrev i Stadshuset, Stockholm.

Före mitt drömjobb som möbelsnickare hade jag en lång karriär i IT-branschen. Jag började där redan 1969 och var därmed involverad under en stor del av uppbyggnaden av branschen i Sverige. Den mesta tiden arbetade jag på leverantörssidan och speciellt då i samband med nyetableringar för amerikanska företag i Sverige. Väldigt inspirerande och spännande, men också intensivt och krävande där jobb och privatliv ofta flöt ihop. Även om jag under flera år var i ledande befattningar hos leverantörer, så trivdes jag alltid bäst ute i verksamheten hos dessa leverantörers kunder. Känslan av att bygga något som hjälper verksamheten hos kunden är en mycket positiv drivkraft för mej.

Min stora passion ligger i att skapa och bygga nytt och kreativt söka lösningar på intressanta problem. En av mina starkaste sidor är min samarbetsförmåga och mitt fokus på slutmålet och resultatet av arbetet. Jag har alltid varit noga med att kunderna skall vara nöjda med resultatet av projekten och detta tar jag också med mej in i min nya verksamhet.

0 reaktioner på ”Tommy Telandersson

 1. RootGYik skriver:
  Din kommentar inväntar granskning. Detta är en förhandsvisning. Din kommentar blir synlig när den har godkänts.

  Купить насосную станцию в Москве по Недорогой цене! Доставка приобретённой насосной станции по Москве в течение 1-2 рабочих дней. Представляем Для Васширокий ассортимент насосных станций для загородного дома и дачи. Приобретая насосную станцию в нашем интернет-магазине ”7 Фильтров” Вы получаете, сертифицированный товар по отличным ценам с гарантией от производителя.

  Насосная станция используется для подачи воды в дом из колодца, скважины и других источников. Насосную станцию необходимо устанавливать в определенном утеплённом месте, а трубопровод обязательно должен прокладываться ниже уровня промерзания грунта.
  В продаже:

  Вихревые отлично подойдут для небольших объёмов потребления воды с небольшой глубины. Эти насосные станции экономичные и бесшумны.
  Насосные станции со встроенным эжектором позволяют увеличить подъём воды с глубины до 10 метров.
  Продажа насосов и насосных станций в Москве.
  Подробно:
  Погружные насосы для скважин – технические характеристики
  Погружные насосы для скважин технические характеристики цены
  Насосы водолей для скважины – характеристики
  Купить глубинный насос для скважины недорогой
  Москва – Купить глубинный насос для скважины

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *